فلش کردن موبایل

بازدید: 202 بازدید
فلش کردن گوشی
5/5 - (1 امتیاز)

مقدمه

لازم است بدانید برای فلش کردن دو روش وجود دارد. روش اول: فلش کردن کامل که در آن تمامی اطلاعات شخصی و نرم افزاری روی گوشی یا تبلت شما حذف خواهد شد. روش دوم: فلش کردن جزئی که به اصطلاح دیگر همان آپدیت است که در آن اطلاعات شما ترمیم خواهد شد ( بدون حذف شدن). بنابراین پیش از فلش کامل حتما از اطلاعات خود، بک آپ تهیه نمایید.

در چه مواقعی فلش کردن ضروریست؟

برای فلش کردن باید دلایل مهمی وجود داشته باشد که در اینجا به آنها اشاره خواهیم کرد. من جمله فراموش کردن رمز یا الگو دستگاه که در این مورد حتما می بایستی فلش کردن انجام شود. البته ناگفته نماند که کلیه ی اطلاعات شما، از دست خواهند رفت. مورد بعدی، ماندن گوشی روی صفحه ی لوگو می باشد که در این مورد هم معمولا متخصصان دست به کار فلش کردن می شوند. دلایل دیگر flash کردن دستگاه شامل ایم موارد می شود: کند شدن دستگاه، خرید دستگاه از یک اپراتور خاص ( به قیمت پایین) به شرط استفاده از تنها همان اپراتور که در این مواقع فلش کردن تمامی اطلاعات و تنظیمات را از بین خواهد برد.

اتفاقی که در هنگام فلش کردن برای گوشی می افتد

زمانیکه شما یک گوشی را فلش می کنید، در واقع یک نسخه از سیستم عامل آن را مجدد روی گوشی نصب می نمایید که البته روی گوشی های مختلف، از نسخه های متفاوتی استفاده می شود که کاملا بسته به مدل دستگاه، خواهد بود. جهت پیدا کردن مدل، کافیست وارد منوی تنظیمات شده، سپس گزینه ی درباره ی گوشی را انتخاب نموده و مدل آن را مشاهده نمایید. البته برخی دستگاه ها، چنان قدرتی دارند که اگر فلش روی آنها انجام شود، از گارانتی خارج خواهند شد. بنابراین برخی شرکت ها عواقب آن را بر عهده ی خودتان خواهند گذاشت. پس لطفا قبل از دست به کار شدن، حتما با متخصص آن مشورت نمایید. چرا که گاهی عواقب جبران ناپذیری دارد. چنانچه تمایل دارید تفاوت بین فلش کردن با ریست فکتوری را بدانید، کافیست کلیک کنید.

فریمور چیست؟

عمل فلش کردن از طریق یک قطعه کد برنامه نویسی شده به نام فریمور انجام می شود که در یک قسمت از rom یا (eprom) دستگاه قرار می گیرد. این کد در واقع یک نرم افزار است که همانند بوت لودر، اجازه ی اجرای فرامین اجرایی را جهت روشن شدن دستگاه می دهد. هر دستگاهی دارای فریمور بخصوصیست ( بسته به آن شرکت و کمپانی تولید کننده). اما گاهی ممکن است برای یک مدل گوشی، چندین فریمور موجود باشد. دقت داشته باشید که این فریمورها، از لحاظ سخت افزار و نرم افزار با آن گوشی ها سازگار باشند. چرا که هر کدام از فریمورها، اپراتورها و زبان و اقلیم خاصی را پشتیبانی می نمایند. در ضمن هر کدام از این فریمورها، سیستم عامل بخصوصی را با خود حمل می کند که بسته به مدل گوشی، آن سخت افزار را ساپورت می نماید. پس اگر نسخه ی آپدیت سیستم عامل برایتان ارسال نشده، و قصد دانلود فریمور را دارید، لطفا با یک متخصص مشورت نمایید تا بتوانید نسخه ی مناسب را نصب کنید. چنانچه این مطلب برای شما مفید بوده، می توانید از مطلب تعمیر گوشی نیز دیدن فرمایید.
آیفون 14 پرو
دسته بندی دانستنی ها
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ورود به سایت